rambut baru ?

Assalamualaikum dan hi !


Sekian lama aku tinggalkan blog ini dan akhirnya aku kembali bersama korang ! ehh gediknya tapi takpe sekali sekala apa salahnya haha , lepas stalk member punya blog , secara tiba tiba rasa semangat pula nak buat entri 

Kalini punya entri pasal diri aku , ye pasal rambut aku , rambut yang tak pernah aku dipendekkan selepas habis sekolah , maksud aku ada la juga potong tapi takde la pendek sangat sebab aku tak suka sangat rambut pendek sebab dah terbiasa dengan rambut dari zaman sekolah pun rambut panjang kot , siap boleh flip lagi ha amek kau 

Lagipun dulu masa kat sekolah dulu selalu la juga kena tahan sebab rambut panjang , tapi disebabkan aku kelas depan ( dak aliran sains ) cikgu lepas kan aku ( padahal lari dari cikgu lepas kena tangkap sebab sayang rambut lol ) kahkah , pilih kasih en cikgu ? ish ish apalah nak jadi ngan cikgu lol gurau je . 

Ha !  berbalik kepada topik asal , rambut aku sekarang dah pendek woi , aku ulang pendek gila , ni rambut kedua aku paling pendek lepas aku botakkan rambut masa form 4 ( rambut rosak thats why aku botak hmm , ceh takde la tipu je , bapak aku suruh botakkan rambut , kena paksa kot u_u ) .

Mari kita sama sama saksikan rambut baru aku yang aku rasa pendek , bagi aku la en , bagi engkorang aku tak tahu la panjang ke apa . Meh tengok gambar kat bawah ni 




sepet + rambut pendek 

So , haa tudia tudia , dah tengok belum gambar aku yang hensem ni ? kahkah perasan sia , papepun sila tinggalkan komen anda di ruang komen di bawah ni ye , aku dah takde idea nak tulis pasal apa ni , semoga kita semua berjumpa di entri yang bakal aku buat di masa akan datang ( kalau rajin aku buat la ye ) .

Assalamualaikum semua !

No comments:

Post a Comment