I'm back !

Assalamualaikum

dan

Hi !

Agak agak ada tak yang rindu aku ? haha agak lama aku tinggalkan blog ni , yela aku ni jenis pemalas ditambah lagi dengan aktiviti kat university lagi , kalau dah malas bercampur dengan sibuk memang jadi pemalas gila babi la jawab dia

Rasanya sudah setahun lebih aku biarkan blog ni macam ni , pernah terfikir nak delete blog tapi saya pula , yela banyak kenangan kot kat blog ni , perit suka duka semua ada kat blog ni , memandangkan aku tengah cuti sem ni , aku godeh sikit blog ni , edit apa yang patut .

So , nanti aku akan buat entri yang menarik untuk korang ye and yeah jangan lupa follow twitter aku Putra Shahrizan , aku aktif kat sana , papehal boleh borak kat sana :)

No comments:

Post a Comment