Kylla Kyllot

Assalamualaikum dan hi semua

Fuh , agak lama aku tak update blog ni aku ni , haha jarang gila update , biasalah budak University , agak busy dengan Assignment , presentation , quiz dan banyak lagi la , tapi sebenarnya aku malas nak update blog ni , haha

Okay , kembali ke topik asal , sekarang ni aku nak buat entri pasal kawan yang aku kenal kat twitter , walaupun baru kenal dengan dia , tapi dia baik , peramah and sporting , best oh kawan dengan dia .

Kalau korang guna twitter , mesti korang pernah dengar nama "Kylla Kyllot" kan ? tak kenal ? alaa makwe si Haziq Reff tu , ehem . kalau tak tahu gak tak tahu la nak kata apa , nanti pandai pandai la search tweethandle dia kat twitter nanti ye .

Disebabkan aku takde idea nak letak tajuk entri apa , aku letak la nama dia Kylla Kyllot , jangan ditanya aku kenapa nama dia camtu , kalau nak tahu juga pergi la mention dia kat twitter tu , tanya , haha ..

Korang mesti nak tengok gambar dia kan ? tengok la kat bawah ni , ada gambar si Kylla senget ni :D





Kylla 1




Kylla 2

So , apa pendapat korang tentang si Kylla ni , comel ? ahaks , jangan nak puji lebih lebih , nanti dia kembang woi ! HAHA , okay la setakat ni je la entri aku , takde idea ni , sorry Kylla entri pendek sangat , serius takde idea , selamat membaca guys :)

No comments:

Post a Comment