BBM



Assalamualaikum dan hi

Tak tahu kenapa , aku rasa rajin pula nak update blog , haha padahal dah nak midterm exam ni , minggu depan je kot , dah la tak study lagi , hebat tak ? haha contohi la aku , selaku pelajar dekan hahha , okay kali ni aku nak buat entri pasal BBM

Bila sebut pasal BBM mesti korang terfikir pasal blackberry messenger kan ? yeah betul tu , kalini aku nak cerita pasal kawan perempuan pertama yang aku kenal kat BBM tu tu , time tu aku baru je guna BB , still tak tahu apa apa ..

Nama kawan aku tu Ika takpun lebih dikenali sebagai Nebby Razak , yeah kalau rajin add / follow la dia kat facebook / twitter ye , ehem .. sempat promote pula haha , aku kenal dia time aku join satu group kat BBM tu , aku dah tak ingat apa nama group tu ..

Time tu si Ika ni pun baru juga guna BB , so dari situ ah aku kenal dia , aku add dia , pastu ajar dia sikit pasal BBM ni , ajar dia daftar App world la apa la , makin lama makin rapat pula dengan dia , lepas dah add kat BBM add kat facebook pula , lepastu follow kat twitter lulz .

aku buat entri ni pun sebab dah berjanji dengan dia nak buat pasal dia kat blog , so now nak tunaikan janji aku tu , ehem and sekarang ni aku dah takde idea nak tulis pasal apa lagi , otak tengah jem ni , apa apa pun korang mesti nak tengok gambar dia kan ? haa tengok kat bawah ni :D






So dah tengok kan gambar dia ? amacam cun tak ? haha kalau berminat pergi ah usha dia , ahaha , sampai di sini je la entri merepek aku , babai korang :)

No comments:

Post a Comment