Muka-2 yang selalu temankan aku, tenangkan aku dan bagi kata-2 semangat kat aku dan buat aku ketawa :)

Assalamualaikum .

Harini aku nak buat satu entri pasal kawan facebook aku, walaupun kiteorang hanya berkawan dalam facebook , tapi aku harap persahabatan yang terjalin ini akan kekal . Tajuk entri kali ini ialah "Muka-2 yang selalu temankan aku, tenangkan aku dan bagi kata-2 semangat kat aku dan buat aku ketawa :)"

Korang tengok la gambar-2 kat bawah ni ye , tengok tau jangan taj tengok pula ;)



[Ohh Haydaa]
comel kan dia ni ? heh , aku baru je kenal dia kat fb ,
baru 3 bulan aku kenal dia , tapi dia yang mula tegur aku  kat fb tu
haha , patutnya aku yang tegur dia . semenjak dia tegur aku
kiteorang ada nickname sendiri . dia panggil aku "YONG"
dia panggil aku "YUNG" haha ,
dia ni pun same cam aku , baru lepas break .
aku faham perasaan dia , aku dapat rasa ape yang dia rasa .
jangan sedih-2 lagi ye YUNG , be happy ;)


[Acai Rainbow]
aku kenal dia kat page kakilike , kat page tu dia memang "HOT" la .
haha , dia ni pun lebih kurang cam aku gak .
kena tipu ngan makwe >< !
so .  dia memang paham la perasaan aku
masa aku break aritu . thx ya acai sebab temankan
aku haritu ;)


[Bubu Xii]
lawa kan dia ? heh , aku suka tengok muka dia dari tepi nampak comel
dengan rambut tebal dia tu , haha comel ^^ .
dia ni selalu teman aku bila aku ada prob
masa aku break dulu dia la yang kasi kata-2 semangat .
tenangkan aku dan cam-2 lagi la .
aku sayang dia ni , aku da anggap dia cam kakak aku da ;)

[Vee Choc's]
mesti korang semua tertanya tanya kenapa aku letak gambar kaki dia kan ?
haha , dia ni pergi privatekan photo dia so aku boleh amek gambar kaki dia je
kaki dia putih kan ? keke . ni lagi sorang
dia ni caring gila , bila aku sakit . dia slalu msg , tanya
da makan ubat lom ? da ok lom ? jgan makan bende tak elok tau .
time aku break , dia antara salah seorang yang tenangkan dan teman aku
aku selalu chat ngan dia kat fb .
sayang kakak vee :')

[Jenylia Pa-un]
haa, dia ni orang Sarawak . aku kenal dia dari bulan 2 kalau tak silap aku
aku kenal dia kat group "Lepasan SPM 2010"
dia ni memang friendly gila la , sporting habes !
aku suka habiskan kedit aku ngan dia  . haha
dia ni pun same je cam aku kuat mengarut xD
dia selalu temankan aku bila aku ada masalah .
dia sorang je yang boleh memahami diri aku
rahsia aku sume dia pegang ;)

[Micha Mia]
ni lagi sorang , haha . aku kenal dia kat page kakilike .
masa tu aku baru lagi kat page tu
dia pun baru gak . dah nak dekat 2 bulan kot
kenal ngan dia , dia ni friendly
kuat bercakap , dan suka layan karenah aku
dia la yang tenangkan aku masa aku break , teman aku masa aku sedih
heh , lupa lak nak bagitahu , dia panggil aku "PANDA"
haha , papepun thx ya mia sebab selalu teman "PANDA"
heh, "PANDA " sayang mia ;)

[Izzati Shamsol]
ni pun same kenal kat facebook
aku pun tak ingat da brapa lama aku kawan ngan dia .
dia ni bagus , sporting dan lawa kan ? hehe
masa aku break , aku saje je mengadu kat dia .
dia temankan aku , kasi kata-2 semangat . dan dia suruh
aku lupakan perempuan yang tak reti hargai diri aku tu ;)
hee , walaupun aku baru kenal dia , tapi aku rasa
dia ni boleh dipercayai , susah nak cari orang cam dia ni .
thx ye zaty sebab teman saya haritu :') 


Sebenarnya ramai lagi orang yang aku nak masukkan dalam entri ni , tapi mata aku da berat . aku dah mengantuk ni , haha , nanti aku masukkan yang lain . sori la ye aku amek gambar korang tanpa izin , aku tengah bosan ni , tade pape nak buat so buat la entri ni . harap korang suka ye , sayang korang semua :')

12 comments:

  1. asl smue pompan? kwan laki tkde ke? haha XD

    ReplyDelete
  2. ada sorang laki , lupa nak letak . haha

    ReplyDelete
  3. aish hahaha.. aku terharu nie hahaha.. aduh2... haha.. panda2 malu aku hahaha... :P

    ReplyDelete
  4. haihhh...gmbr kte xde...
    sedih lorhhh...
    hik..hik...juz kdding...:]
    best2 n jgn sesedih tau..
    see...rmai yg tmankn u...

    ReplyDelete
  5. wahh.. friendship is always beautiful... :)

    ReplyDelete
  6. cni tmpt org mngarotkn?

    ReplyDelete
  7. dy nadiya : memang best bila ada kawan camni ;)

    ReplyDelete
  8. cik beskod : haha, tak payah nak malu sangat la beskod ;)

    ReplyDelete
  9. razil : tu da pasti :)

    Anonymous : erk ? ye kot . haha

    ReplyDelete
  10. bubu xii is faker! she stole and fake the profile of katy kardashian. what a moron bitch!!!

    ReplyDelete