KakiLIKE

Assalamualaikum .

Harini ni aku nak buat entry pasal satu page kat Facebook , nama page ni KakiLIKE . Aku selalu gak lepak kat page ni , sebenarnya aku dah lama nak buat entri ni tapi asyik-2 terlupa je , haha , memandangkan hari ni aku takde pape nak buat so lagi baik aku buat entri ni sekarang .

Ceritanya bermula camni, dulu pun aku buat acc facebook pun sebab kena paksa dengan kawan-2 aku , alasan diorang ? nanti senang nak contact bila dah habis sekolah la ape la , hmm . malas nak dengar diorang membebel aku pun buat la acc ni .

Bila da buat acc facebook ni , aku pun add la kawan-2 aku ni . pastu like la page-2 kat facebook ni , page KakiLIKE adalah salah satu page yang aku like masa aku baru join facebook ni , tapi aku like je  page tu aku tak join pun .

Masa tu aku lepak kat satu group ni , khas tuk lepasan SPM 2010 , eh , da lari topik pula . haha , kembali kepada topik asal . Aku mula lepak kat page KakiLIKE masa bulan 6 kalau tak silap aku la , tapi time tu aku tak aktif sangat , time tu aku main game kat facebook dan chat ngan member aku .

So, bila da bosan tu . aku saje-2 la post something kat wall page KakiLIKE , laju je diorang ni mengelike post aku , haha . Sejak dari haritu la aku mula lepak kat page ni , dari sini juga la aku dapat kawan baru .

Antaranya ialah :-

1) Vee Choc's
2) Hye Kyo
3) Are-fit Much More
4) Acai Rainbow
5) Mai Izurin
6) Micha Mia
7) Marul Milovnik
8) Bubu Xii
9) Suha Roxy II
10) Adinda Julia

Sebenarnya banyak lagi tapi malas nak masukkan , nanti aku masukkan nama yang lain ye ,jgan risau . Diorang ni antara orang yang paling awal aku kenal kat page tu dan rapat gak la ngan aku
Kalau korang sume nak tahu la , page KakiLIKE memang aktif gila , budak-2 kat situ pun sporting habes la .

Kalau tak silap aku la , bulan lepas kiteorang ada buat event suka-2 je . pakai Dp warna warni la , Dp artis la , Dp no la . haha , jap ye aku upload gambar kasi korang tengok jap

Masa guna DP artis
orang yang join event ni :-
1)aku
2)acai
3)alang
4)vee choc's
5)johntorono
6)Azmie
7)Redzal
8)Mad Alip
9)Firdaus
10)Nur Qayyimah
11)Syifaa
12)Hafiz
13)Nazrin
14)love akim
15)fairuz
16)Darwish


yang ni guna DP colour pula
orang yang join event ni :-
1)aku
2)acai
3)are-fit
4)Johntorono
5)hanny
6)Afiq
7)rara
8)ah ki
9)ken rin
10)idzhar
11)khairunissa

yang ni pula pakai Dp no
orang yang join event ni ialah :-
1)aku
2)acai
3)lee
4)suha
5)ken rin
6)ez zaty
7)Darwish
8)vee choc's
9)redzal
10)Johntorono
11)idzhar
12)nazrin
13)aizat
14)farhana
15)fairuz
16) mer
17)amir

haa , da siap ! diorang ni sumenye budak kakilike , yang rancang nak buat event ni Si Acai Rainbow la , time tu dia tengah trial kalau aku tak silap la , haha . tapi serius aku kata time ni memang happy gila la , walaupun kejap . tapi memang terbaik la , aku suka sangat time ni . 

7 comments: