kawan yang tak guna :)

Assalamualaikum para pembaca sekalian .


Disebabkan hal yang terjadi semalam , harini aku jadi rajin pula nak buat entri mengenai diri aku ni haa , entri kalini : kawan yang tak guna :)

Aku masih ingat lagi bulan lepas , masa kawan aku yang sorang ni minta tolong ngan aku . Nak pinjam duit la , nak tukar handphone jap la , nak pinjam ni la , macam-2 la , disebabkan aku ni jenis tak boleh tengok orang lain susah , aku kasi la pinjam ape yang dia nak tu .

Dah 3 minggu berlalu , aku cari la kawan aku tu . nak minta balik ape yang dia pinjam , punya la susah nak cari dia . Call dia tak dapat , rupa rupanya , dia kasi aku no phone orang lain , masa tu memang aku rasa cam nak lempang je muka dia . Aku cari kawan kawan dia , tanya ada  no dia ke tak , akhirnya dapat juga no dia tu .

Lepas dah dapat no dia tu , aku terus call dia . Dia angkat tapi , dia tanya siapa yang bercakap dengan dia , aku cakap la nama aku , terus dia buat-2 tak dengar pastu off phone . Memang panas gila hati aku masa tu .

Sampai sekarang aku tengah cari kawan aku ni . Dah pinjam barang orang tu , pulangkan balik -.- | lain kali kalau kau minta tolong jangan harap la aku nak tolong . Huh , memang tak guna punya kawan .

Masa kau susah baru la kau terhegeh hegeh cari aku kan ? kalau tak , jumpa depan depan pun nak senyum pun susah . Kau ni memang tak boleh buat kawan la . Kalau korang nak tahu , sampai sekarang dia masih tak pulangkan ape yang dia pinjam kat aku .

Huh , memang cam ape tah kawan aku ni kan ? tak guna langsung -.- | lepas aku dah amek balik barang aku kat kawan aku tu , aku nak pulaukan dia . HAHA , padan muka dia , dia call ke dia sms ke dia ape ke lantak sama dia la . leave me alone kawan sial , haha



No comments:

Post a Comment