ape kena dengan facebook ni ?

Assalamualaikum para pembaca sekalian .

Harini rajin pula tangan aku nak menaip . haha , apa yang korang semua tengah buat ? mesti baru lepas makan dan tengah bersiap siap nak pergi terawih kan ? haha , same la kite tapi sekarang aku nak update blog ni , dah lama aku tinggalkan blog ni , berhabuk blog ni .Haha , so , entri kali ini : Ape kena dengan facebook ni ?

Semenjak dua menjak ni facebook dah jadi cam tak betul je bila si Mark Zuckerberg tu "UPGRADE" , kononnya nak kasi lagi canggih la tu , tapi hampeh gila -.- | . Makin lama makin sakit hati pula dengan facebook ni , macam macam hal yang berlaku .

Tak keluar notification la , tak boleh like status takpun post orang lain la , dan kadang kadang nak update status sendiri pun tak boleh ! memang tak boleh tahan la . sumpah sakit hati la . Aku pun dah tak tahu apa nak jadi dengan facebook ni , hmm ..

Tadi aku tanya kat kawan aku , diorang boleh like ke tak ? ada yang kata boleh ada yang tak . Diorang pun tak tahu kenapa jadi camni , hissy , aku tengok status diorang pun lebih kurang cam aku je . kenapa tak leh like ? ape Mark tengah buat ?  adoi , meh sini aku kasi korang tengok apa yang akan berlaku kalau aku tekan button like tu .

huh ! cuba korang tengok ape dia tulis tu . 

Korang semua pun dah tengok kan gambar kat atas ni ? memang panas la hati kalau tiap tiap hari macam ni . Kalau lain kali jadi camni , aku dah tak tahu nak cakap ape lagi , silaphari bulan ada orang buat page Anti - Facebook (aku la kot admin , haha ) pastu ramai pula yang like , pastu siap kasi cadangan lagi suruh semua yang like page tu delete account facebook baru tahu . Kau juga yang rugi Mark OI ! . HAHA .

sampai di sini je la entri kali ini ye , aku dah takde idea lagi ape yang patut aku tulis , haha . Enjoy this entri ya . sori for the bad languange ;)

1 comment: