Tempat belajar

Huhu , dah ramai member aku pergi meninggalkan aku untuk sambung belajar .. Tinggal aku je yang belum sambung belajar lagi .. Hmm.. Patutnya 13 Jun ni aku dah masuk KLMU untuk sambung belajar bagi course Information Technology .. Tapi apakah daya ... Ayah aku tak benarkan .. Punah harapan aku nak belajar kat KLMU tu .. Walaupun aku dapat banyak tawaran tapi ayah aku suruh masuk UiTM 2nd intake .. = =


Lambat lagi tu .. Nak kena mohon lagi ... Belum tentu lagi dapat .. So , skarang aku tak tahu apa yang aku patut buat .. Hmm.. Nanti aku nak pergi cari kerje .. Kumpul duit lepas tu pergi beli BlackBerry .. hehe ..
tapi aku tak tahu nak beli yang mana satu ^ ^

 
Harap - harap la dapat beli ^ ^



Haha , dah lari tajuk pula.. So , mungkin aku akan berkerja dulu sementara tunggu UiTM ni .. >.<
hmm.. Harap - harap la dapat sambung belajar kat Universiti .. Rasa jeles pula tengok member lain dah masuk Universiti .. Huhu..

Aku berharap sangat dapat sambung belajar.. Tak kira la kat mana aku dapat .. Asalkan aku dapat sambung belajar ..

No comments:

Post a Comment