My wishlist

Hello para pembaca sekalian..

Korang sume tengah buat ape tu ? Huhu, masa aku tengah buat entry ni , aku baru je lepas lepas makan maggi goreng .. SEDAP !

Haha , So sekarang kembali kepada tajuk entri aku . My wishlist .

Korang semua pun mesti ada wishlist kan ? So sekarang ni aku nak bagitahu sikit ape bende yang aku nak sangat sangat ~ xD

1) Laptop

    Mungkin korang semua sudah mempunyai laptop , tapi aku masih lagi belum memiliki laptop ! Wuu
Sedih lak aku camni , kawan - kawan aku semua da ada own lappy , aku sorang je takde .. Huhu , Harap- harap la dapat Laptop ^^ , Ni la rupa laptop yang aku idamkan tu ..

Apple

Alienware

Acer
Huhu , ni le laptop yang aku nak .. Kalau tak dapat yang kat atas tu , yang bawah sekali pun jadi laa ..

2) SmartPhone
  
    Seperti yang korang sume tahu , sekarang sume suka guna "SmartPhone" . Ni semua kerana senang untuk diorang nak login acc laman sosial diorang macam Facebook™ , Friendster™ , Twitter™ , Myspace™ dan macam - macam lagi .. Phone yang aku nak pula ialah BlackBerry ^^ , Aku tak kira , aku nak juga BlackBerry tu , dapat yng 2nd pun jadi la.. Kat bawah ni model BlackBerry yang aku nak ^^


Curve 9300

Torch

Storm

Bold 3
 So , dah tengok gambar kat atas ni ? Huhu , ni la yang aku nak sangat >< ! , berharap sangat dapat salah satu BlackBerry yang kat atas ni .. Hehe ..

3)DSLR

   Sekarang dah jadi macam trend pula pakai DSLR ni , ramai student University / Kolej yang duk mengusung DSLR kesana , kesitu dan kemari untuk snap picture . Tak dinafi kan gambar yang ditangkap oleh camera DSLR memang lawa , sebab tu la aku nak sangat DSLR ni ^^ .

DSLR >< !
 Aku rasa ni je la wishlist aku , harap harap la aku dapat semua yang aku impikan ^^ , So sampai di sini je la entri aku..

 Selamat membaca entri mengarut ni , HAHA.. 

3 comments:

  1. peyh huhu semua same ngan aku nye wish list heheh p aku x ckp kat sesape pon hehe lappy aku dah ade hehe p aku nak yg the latest one hehhe erm blackberry?? hurm i htae blackberry dunno why hehe ^^.. dslr hohoh i want it much2 nikon d7000 or d 90 hehe the best hehe ^^

    ReplyDelete
  2. same ke ? haha , tak sangka pula .. Ko tak suka BlackBerry ? kenapa ?

    ReplyDelete