Facebook™

Huhu .. Apa khabar para pembaca semua ..

Masa aku buat entry ni , aku baru je lepas balik dari rumah orang kahwin (member kakak aku kahwin) . Mula - mula aku tak nak pergi , tapi kawan aku ni siap datang rumah aku jemput aku , siap bawa ex5 dia lagi.. haha , So , ape lagi .. aku pun bersiap dan pergi la rumah member aku tu ..

Sampai je kat rumah orang kahwin tu , aku ngan member aku pun turun je dari motor , salam pengantin pastu pergi ambik nasi makan , HAHA , biasa la .. orang tengah lapar ..

permulaan entri yang agak mengarut , HAHA .
                                                                                                                                                                         Sekarang aku nak cerita pasal Facebook™..

Aku dah "addicted" ngan Facebook™ sejak aku sekolah menengah lagi , ni sume kawan aku punya pasal .. dia yang suruh aku buat Faebook™ , alasan dia ? nanti lau pindah sekolah senang nak contact la , ape la , macam - macam la .. So , aku pun buat la .. Sebelum aku berjinak jinak dalam dunia Facebook™ ni , aku tak suka sangat mende2 camni , dulu aku selalu main game je .. Tapi , bila dah lama .. Aku rasa lain macam .. Kalau 1 hari tak on acc Facebook™ aku mesti tak sah ..

Tadi aku ada ternampak kawan aku yang sorang ni , nama dia Alya ,

Status dia lebih kurang camni , dia kata dia nak cabar diri dia , nak try tak on acc Facebook™ dia selama 1 minggu , So , aku pun tag la nama dia , kata aku nak join sekali , nah korang tengok la gambar kat bawah ni ..

NI la dia ..


Aku tengok dia punya status , aku pun rasa cam nak buat pekara yang sama ..


Huhu.. So , sekarang aku dengan kawan aku Alya tu da bersepakat untuk cabar diri masing - masing tak on acc Facebook™ selama 1 minggu .. Harap - harap la boleh ..

Selamat tinggal Facebook™

2 comments: