Reformasi blog

Sedar tak sedar, follower aku sudah mencecah 49 orang. Thank you pokok kayu kepada korang semua yang follow. Aku sangat-sangat menghargainya. Tanpa korang siapa la aku. Ceh 


Umur blog aku sekarang ni sudah melebihi dua tahun. Aku buat blog ni time hujung tahun 2009 dulu. Kalau tidak percaya, boleh tengok profile aku dia tulis since when. Walau blog ni sudah dua tahun, tapi aku start menulis dengan serius masa penghujung tirai tahun 2010. Sebelum-sebelum tu aku memang sangat jarang update entri.

Ada sebab kenapa sejak aku buat blog ni sampai ke penghujung tahun lepas aku jarang sekali update. Well, masa tahun 2009 sampai tahun 2010, aku berada di upper form dan sedang bersedia untuk menghadapi SPM.
Lepas tu, aku ada beberapa bulan free selepas habis SPM untuk menghabiskan masa dengan blog. But at that time mood berblogging aku belum muncul. Bila aku sudah sambung study balik, baru la mood untuk berblogging tu datang. So, aku akan teruskan mood blogging ni sampai bila-bila dan menulis apa saja yang keluar dari kepala aku ni.

Oh ya, di entri kali ni jugak, aku mau bagi tau satu pengumuman. Nama blog ni akan ditukar lagi ke satu nama yang baru. Memandangkan nama Ligat Menaip seperti tiada aura yang mencukupi, aku akan samakan nama blog ni dengan url yang aku pakai yakni SleepyLuffy. Korang tengok la sejarah nama blog yang aku pakai sejak mula aku buat blog ni sampai la sekarang.

Itu lah dia penggunaan nama blog aku sebelum-sebelum ni. Aku rasa,SleepyLuffy  ni la nama terakhir yang aku akan pakai sampai bila-bila sebab aku memang minat sangat dengan nama ni. Mau tau kenapa aku suka nama ni? Heh, biar la aku saja yang tau. Blog aku jugak kan?

No comments:

Post a Comment