kembali~

as salam dan salam sejahtera semua~
huhu.. da lama x update blog ni.. ok la.. arini aq nak citer pasal kawan aq yng sorang ni bernama Alya jane..
dia baru je jadi DJ.. entry aq arini pasal dia ni la.. smlm aq da janji nak tulis pasal dia.. x sngka lak dia ingat~hehe.. td men post2 n comment2 kat FB tetiba lak dia tag aq.. ni gambar nye~
haha.. so baru semalam aq dengar suara dia yng sedap didengar~ huhu si FiqryJetsJr kata sore dia "comel".
>.< lagi satu.. smlm masa si Alya jane bercakap.. ramai orang kata nak tergelak dengar sore dia sebb ape aq sendiri pon x tau.. huhu.. antara orang yang ckp cam uh ialah amir syafiq, aq dan sape tah aq pon da x ingat~
masa Alya jane tengah baca post orang kat tepi uh.. dia nak sebut pon da macam x betul da.. bila ditnya.. bru ku tahu waktu tu dia x sihat.. patut lah dia ckp x berapa kuat.. hmm.. pastu lak si amirrul hakim lee bersuara.. x ape mende dia mengarut aq sendiri x tau.. haha ..Dj Alya jane hnya mampu bertahan sampai kol 4 je.. aq n budak2 lepasan spm 2010 teman dia semalam.. huhu.. ok la smpai disni je la entry pasal Dj Alya jane .. da x de idea lagi ni.. xD

No comments:

Post a Comment