err..

Assalamualaikum dan Salam satu malaysia.. Huhu.. Hari ni nak buat entry pasal ape pon x tau.. tengah x de idea ni.. so entry kali ni de cincai sikit ar..Haha..Ok la .. aku nak buat pasal ape yang baru sahaja berlaku tadi kat group Lepasan SPM 2010.. tadi masa kat group Dj Alya ade kata .. Wei.. korang sume kat web budak.socialgo.com ade buat event.. diorang nak tengok siapa Dj yang paling diminati.. Antara Dj yng tersenarai ialah  Dj Saleh , Dj Evolusion , Dj Owcc , Dj Wan , Dj Alya dan Dj Ehsan.. Nanti lau korang gi website tu.. vote aq ye kata Dj Alya.. so kiteorang sume pon pergi website tu dan vote Dj Alya hasilnya.. Dj Alya telah memenangi event tersebut dengan undian sebanyak 57%.. Huhu .. Banyak tu.. Sekarang ni aku nak kasi korang tengok gambar keputusan tersebut..
ni la gambar result event tadi.. huhu

so sampai disini sahaja la entry aku.. assalamualaikum dan salam satu malaysia semua~

2 comments:

  1. aik..2 je entry ko??skit sgt..ni law alya bce,,meleleh hingus dy

    ReplyDelete