Artwork~

assalamualaikum dan salam 1 malaysia semua.. hari ni aq nak buat entry pasal artwork sorang member aq dari group lepasan SPM 2010 kat facebook™.. name member aq tu ialah Muhd Isyraf atau lebih dikenali sebagai "artis" kat group lepasan SPM 2010.. dia ni suka buat lawak merapu.. kalau korang layan karenah dia.. sure korang tegelak- gelak sampai sakit perut la.. dia ni minat melukis dan buat video.. dia kata kalau dia join mana-mana Universiti.. dia kata nak amik course multimedia.. dan dia juga ada kata nanti dia nak buka studio sendiri.. ok la sekarang ni aq nak upload artwork dia.. saksikan la..
ni la artwork dia
ape pendapat korang sume ? mesti korang sume fikir cam biasa je kan? tapi bagi aq ni da kira ok sebab member aq tu masih baru lagi..dia masih di tahap amatur.. tapi .. aq yakin suatu hari nanti.. mesti dia akan jadi professional punya la.. haha.. ok la sampai di sini saje la .. assalamualaikum dan salam 1 malaysia semua..

2 comments:

  1. saye bangga kerana member saye itu juga gigih berusaha untuk menjadi animator yg berjaya

    ReplyDelete
  2. huhu.. saya juga bangga bah~ >.<

    ReplyDelete